Archief‎ > ‎

RKC - Korfbal

Armageddon
De Rotterdamse Korfbal Combinatie (RKC) is een verenging die is onstaan uit een fusie van de korfbalverenigingen KC Rotterdam en RSV Rozenburg.Vanaf het moment dat RKC het internet ontdekte als manier van communiceren naar (potentiële) leden, tot aan eind 2006 is Walter Slimmens de webmaster geweest van RKC. In die peridoe heeft er elk seizoen een update / facelift plaats gevonden van de website om te voldoen aan de wensen en eisen die op dat moment geldig waren.Zo heeft de site zich ontwikkeld van een site waar de vereniging alleen de basis informatie werd getoond naar een site waar dagelijks naar teruggekeerd kon worden, met interactieve elementen voor de leden (spelletjes, forum, weblog e.d.)

Om voor dagelijks nieuwe content te zorgen is er voor gekozen om gebruik te maken van diensten van anderen: Dagfilm, weer en loesje teksten.

Weblog

 In 2004 / 2005 is er een weblog op de site van RKC gezet. Dit was kleine tijd succesvolg. Echter doordat iedereen de mogelijkheid had om opmerkingen te plaatsen en dat anoniem kon doen, heeft het bestuur besloten om de weblog te sluiten.

Forum

In het seizoen 2006 is er een forum op de site gezet. Hierbij werd gebruik gemaakt van de techonologie van PHPBB. Het gebruik van het forum is erg wisselend geweest. Een aantal leden maakte er goed gebruik van.