SlimpieWeb Internet Services is een inititatief van Walter Slimmens, ontwerpt en bouwt internetsites voor verenigingen en kleine bedrijven. Daarnaast helpt SlimpieWeb Internet Services bij het inrichten van de e-mail via onder ander Google / Gmail Apps.

SlimpieWeb Internet Services is ontstaan vanuit een hobby en passie voor internet. Daarnaast is er vanuit werkzaamheden in een professionele omgeving, veel ervaring opgedaan omtrent het ontwerpen en bouwen van websites en kennis over zoekmachine optimalisatie.

Vakantieparken en Bungalowparken in het Nieuws

Gestart uit een hobby om een soort online knipselkrant te hebben met artikelen over Center Parcs is het uitgegroeid met ook artikelen over Sunparks, Landal Greenparks, Roompot vakantieparken, Hogenboomvakantieparken en alle overige vakantieparken in Nederland.

Meer info over Vakantieparken en Bungalowparken in het Nieuws

Bos Counseling en Coaching

De website van Bos Counseling en Coaching is eind 2012 gemaakt. Bos Counseling en Coaching was net gestart en had de behoefte aan een website, maar ook een handige manier om de email af te handelen.


 

Laatste Nieuws

  • Bos Coaching en Counseling - Nieuws Ondertussen ook aan de slag gegaan met een nieuws sectie voor de site. Deze zal binnenkort live gaan en kan de functie van een blog vervullen. Ook nog aan de ...
    Geplaatst 4 dec. 2012 12:15 door walter slimmens
  • Bos Coaching en Counseling Weer eens een nieuwe website gemaaktnu voor Bos Coaching en Counseling (http://website.bos-coaching.nl/).Geheel gemaakt met Googles Sites, waardoor de site snel live kon zijn.
    Geplaatst 1 sep. 2012 12:48 door walter slimmens
Berichten 1 - 2 van 24 worden weergegeven. Meer bekijken »

Vindbaarheid in zoekmachines

Uit onderzoek blijkt dat 80% van de mensen die op internet iets zoeken, dat via een zoekmachine doen. Gevonden worden in zoekmachines is dus heel belangrijk. Twee termen die vaakt door de war gehaald worden is Zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

Zoekmachine optimalisatie is kort gezegd zorgen dat je website zo maakt dat een zoekmachine deze goed kan lezen, waardoor je er voor zorgt dat je website op de voor jou belangrijke woorden goed scoort.

Zoekmachine marketing komt er op neer dat je advertenties maakt die bij specifieke zoekwoorden (die door de bezoekers van zoekmachines worden ingetypt) getoond wordt. Dit zijn als het ware de advertenties die je bij Google aan de rechterkant ziet verschijnen.

E-Commerce Projectmanager

Daarnaast was Walter Slimmens bij TNT Post werkzaam als internetmarketeer (www.tntpost.nl/zakelijk en www.mailorder.nl). Op dit moment is hij werkzaam als Productmanager in de toerisme industrie.