Strips - Agent 327

De strip site is ontstaan uit de collectie van stripboeken van Walter Slimmens. Op basis daarvan is de site gemaakt die de collectie reflecteert, waarbij de doelstelling is om wat toe te voegen aan de websites die er op dit moment al zijn over de verschillende stripfiguren. De site voor Agent 327 staat nu. In de toekomst is het ook de bedoeling dat er een site komt over Buck Danny, Michel Vaillant en Asterix & Obelix

De Geheim agent van Nederland: Agent 327

Deze site is af. Alle albums staan vermeld en dit lijkt nu de enige site in Nederland met alle informatie over Hendrik IJzerbroot (Agent 327). Er zijn beschrijvingen van alle albums (inclusief een beeld van de kaften) alsmede een beschrijving van alle belangrijke personages in de verschillende albums, zoals de Chef, Olga Lawina, Wumanchu, Abraham Zondag, De zevenslaper etc.

De eerste versie van de website was in Google Sites gemaakt (zie hiernaast). Omdat de oude versie van Google Sites gemigreerd zou worden naar een nieuwe versie, is de site gemigreerd naar de huidige vorm. Tevens heeft er een update plaats gevonden en zijn verschillende youtube filmpjes geïntegreerd.